WORLD PREDATOR CLASSIC 2016

  In één woord geweldig!! Super evenement voor voor bootvissen, streetfishing en kayakvissen. Al voor het derde jaar op rij gehouden in Hellevoetsluis.

  Dit jaar eind juni/begin juli waren de weersomstandigheden behoorlijk ruig. Zo ruig dat is besloten dat het bootevenement enkel gevist werd in het Haringvliet. Terwijl in eerste instantie was uit gegaan van twee zones het Haringvliet en het Hollands Diep.

   

  Ook voor de kayakvissers waren de omstandigheden heftig. Eén dag is besloten de wedstrijd op het Kanaal door Voorne te laten vissen.  En de streetfishers hadden het ook zwaar te verduren. Op vrijdag avond is er een hoop hemel water naar beneden gekomen.

   

  Al met al zeer pittige omstandigheden maar dit deed niet onder aan het plezier en de pret van dit fantastische evenement!

   

  Dit jaar hadden we het geluk om zelf mee te doen met het boot evenement. Super gaaf! De helft van het bootticket werd gesponsord door Reuben Heaton. Voor de andere helft van het ticket zijn Freek Oosterhuis en Mirabel Roobol-Nuis hard op zoek gegaan naar sponsors. En dat is gelukt!

   

  Onze sponsors op een rij:

  #ReubenHeaton #EagleClaw  #PureFishing

  #Greys #MenMHengelsport #ExtremeTackle

  #Sänger #CampinghetWeergors #ITClaussen

  #FotograficArtDesign #HengelsporthuisDeCatfish

   

  En een groot dankjewel voor degene die ons in de winkel hebben geholpen deze dagen!yes

   

  Een paar fotos’s van een indrukwekkende week: