KARPERVISSEN

De grachten van Hellevoetsluis bieden bij uitstek de gelegenheid aan de karper visser, die graag een nachtje pakt. De singels en polders rondom Hellevoetsluis zijn heerlijk om af te struinen met de pen.

Op karper gebied bieden wij een mooi assortiment, waarin wij ons hebben toegespitst op een aantal bekende merken. Korda, Fox en Sonik zijn favoriet.

Binnenkort een nieuw aas verkrijgbaar in onze winkel !! Namelijk Vital Baits. Een aas wat gedraaid wordt met echte eitjes.
Vanaf maart/april 2020 wordt ons aas pakket nogmaals uitgebreid en wordt De Catfish verdeler van Isolate Baits, het nieuwe aas van ShimanoTribal

Door Hengelsportvereniging Het Voornse Kanaal worden regelmatig karperuitzettingen gedaan. Er is zelfs een heuse kweekvijver op het Land van Paling. Karpers van rond 1 kg worden hier uitgezet om op te groeien. Na ongeveer 3 jaar, middels een opvissing, wordt bekeken hoe zwaar ze zijn geworden. De grootste karpers worden overgezet naar één van de andere grachten of het Dibbetzplantsoen.